Μπορείτε πλέον να προ-αγοράσετε το Heart of Thorns

GW2_HoT

Οι προ-αγορές για το πρώτο expansion του Guild Wars 2, το Heart of Thorns, έχουν πλέον ανοίξει. Μπορείτε να το πάρετε ψηφιακά επισκεπτόμενοι το official site.

Το παιχνίδι έρχεται σε τρεις εκδόσεις, κάθε μία από τις οποίες σας παρέχει διάφορα καλούδια. Όλες τους ωστόσο σας δίνουν πρόσβαση σε όλες τις Beta που έχουν δρομολογηθεί να λάβουν χώρα από τώρα μέχρι την κυκλοφορία του expansion, στο αρχικό παιχνίδι γι′ αυτούς που δεν το είχαν ήδη και ένα επιπλέον character slot.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα το Guild Wars 2 μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του αρχικού παιχνιδιού καθώς και σε αυτό του expansion απλά αγοράζοντας το Heart of Thorns. Οι άνθρωποι της ArenaNet εξήγησαν ότι σκοπός τους είναι να κυκλοφορούν με αυτόν τον τρόπο όλα τα μελλοντικά expansion και έδωσαν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση του επιπλέον character slot με ένα post που έκαναν σήμερα.

Το Guild Wars 2 αναμένεται να δει ένα τεράστιο update απόψε (Τρίτη 23/6) το οποίο θα θέσει τη βάση για το expansion. Το νέο αυτό build θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το νέο σύστημα των specialization, ένα επανασχεδιασμένο σύστημα απόκτησης skill/trait, αρκετές αλλαγές στα profession και την ολοκαίνουργια Lion’s Arch.

Αν έχετε κάποιες απορίες σχετικά με την προ-αγορά του expansion ενημερώστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*