Ελάτε να τα πούμε στο Gaming Festival

Gaming_Festival

Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μία μικρή ανακοίνωση για όλους εσάς τους φαν του Guild Wars 2. Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις μας εδώ στην Ελλάδα, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι θα είμαστε παρόντες σήμερα (Σάββατο, 10 Νοεμβρίου) στο Gaming Festival το οποίο λαμβάνει χώρα στην Αθήνα. Το event θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι

“Πού είναι ο λάκος;” θα αναρωτιέστε. Προκειμένου να εισέλθετε στο χώρο του φεστιβάλ θα πρέπει να πληρώσετε εισιτήριο αξίας 5€. Αγοράζοντάς το όμως αποκτάτε εκτός από το δικαίωμα εισόδου και τη δυνατότητα συμμετοχής σε μία κλήρωση η οποία περιλαμβάνει πολλά δώρα, από διάφορες εταιρίες του gaming χώρου.

Εκτός από αυτό, ο δικός μας Hyperion θα είναι οικοδεσπότης σε μερικούς διαγωνισμούς, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 7μ.μ. Αυτοί θα είναι σχετικοί με το Guild Wars 2, φυσικά. Δύο τυχεροί νικητές θα πάρουν στα χέρια τους από μία ολοκαίνουρια Standard Edition του παιχνιδιού, υπογεγραμμένη από την ομάδα ανάπτυξής του! Επιπλέον, περισσότερα ‘καλούδια’ θα δοθούν στους συμμετέχοντες, όπως T-shirts και in-game items.

Τι περιμένετε λοιπόν; Ελάτε να κάνουμε παρέα. Ας μιλήσουμε για το αγαπημένο μας παιχνίδι και γίνετε εσείς κάποιοι από τους τυχερούς που θα κερδίσουν υπέροχα δώρα.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συμμετείχαν στο πρώτο ανεπίσημο ‘Guild Wars 2 Greek Event’, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη περασμένη εβδομάδα. Περάσαμε εκπληκτικά και ελπίζουμε το ίδιο και εσείς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*