Γνωρίστε τα Races

races

Tyria, ένας κόσμος σε διαρκή πόλεμο. 250 χρόνια έχουν περάσει από την ήττα του Great Destroyer και ο τρόμος είναι ακόμη παρών. Οι Elder Dragons έχουν ξυπνήσει. Ένας πανάρχαιος εχθρός, που κατέχει τη δύναμη να καταστρέφει ολόκληρες ηπείρους.

Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον ορίζοντα παρόλαυτα, αφού οι φυλές της Tyria έχουν ενωθεί εναντίον του κοινού εχθρού τους. Μπορεί να μην έχουν την ίδια κουλτούρα, ούτε πανομοιότυπη εμφάνιση, αλλά η μάχη κατά των Δράκων θα κρατήσει μακριά κάθε έχθρα ανάμεσα τους, προκειμένου να σωθεί ο κόσμος. Νέοι ήρωες ανατέλλουν και μάχονται για να δώσουν στον κόσμο μια τελευταία ευκαιρία.

Γνωρίστε τα πέντε races του Guild Wars 2 παρακάτω:

 

asura

Μπορεί να είναι κοντοί, αλλά αυτή η φυλή μάγων-εφευρετών είναι πνευματικοί γίγαντες. Αυτά τα απίστευτα ιδιοφυή όντα χρησιμοποιούν την σοφία και την ικανότητα τους σε συνάρτηση με την μαγεία και την χειροτεχνία για να διεκδικήσουν την κυριαρχία τους στην φύση. Στο μυαλό ενός Asura, η σκέψη είναι αυτή που θα αλλάξει τον κόσμο και όχι η μυϊκή δύναμη. Όλες οι υπόλοιπες φυλές μπορεί να νομίζουν ότι θα εξουσιάσουν τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τη δύναμή τους. Αυτό είναι αυταπάτη όμως, γιατί εν ευθέτω χρόνω όλοι θα υπηρετούν τους Asura.

 

humans

Οι άνθρωποι της Tyria είναι ένα εμπόλεμο έθνος. Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων αιώνων έχουν χάσει δύο από τα βασίλειά τους. Τώρα μονάχα με την Kryta να στέκεται ακόμα όρθια, παλιοί  και νέοι εχθροί τους επιτίθενται από κάθε πλευρά διεκδικώντας τα εδάφη της. Αλλά οι άνθρωποι καταφέρνουν και επιβιώνουν. Αμύνονται και διαδίδουν το πνεύμα τους το οποίο τους διακρίνει από όλους τις υπόλοιπους πολιτισμούς . Η πρωτεύουσα τους η Divinity’s Reach ακτινοβολεί ελπίδα για το λαό της Kryta και παραπέρα. Οι μύθοι των ανθρώπων έχουν εμφυτευτεί στις ψυχές όλων των φυλών της Tyria, είτε πρόκειται για συμμάχους τους είτε για εχθρούς.

 

norn

Οι Norn είναι μια φυλή λεοντόκαρδων θηρίων που μπορούν να αλλάζουν τη μορφή τους, ενώνοντας το σώμα τους με διάφορα πνεύματα ζώων. Θορυβώδεις, πεισματάρηδες και παθιασμένοι οι Norn είναι ανεξάρτητος λαός που δεν ορκίζονται υποτέλεια σε κανένα ον. Αναπτύσσονται στο βουνίσιο φρούριο τους, το Hoelbrak με την οξύτητα των αισθήσεων τους, την ταχύτητα της αντίληψης τους και τη δύναμη των χεριών τους. Οι Norn καθοδηγούνται σε αυτόν τον κόσμο από τα spirits of the wild που ενσαρκώνουν τις αρετές τεσσάρων από τα ισχυρότερα ζώα. Είναι γνωστό ότι πίνουν, γλεντούν και κυνηγάνε με το ίδιο πάθος και πάντα προσπαθούν να γίνουν ήρωες ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του λαού τους.

 

charrΟι αιλουροειδείς Charr είναι μια στρατιωτική φυλή προκαλούμενοι από την ίδια τους την επιτυχία. Έχουν επιβιώσει από την ήττα ενάντια στους εχθρούς τους, τους ανθρώπους, αλλά και από την καταπίεση ενός εμφυλίου πολέμου. Τώρα όμως, έχουν επιστρέψει, έχουν ανακτήσει και αναστηλώσει τη χώρα τους. Η πρωτεύουσα τους, η Black Citadel, δεσπόζει πάνω στα ερείπια της Rin, μιας πόλης των ανθρώπων, τροφοδοτούμενη από την πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία στον κόσμο. Ωστόσο, παρά την επιτυχία τους, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την απειλή των Elder Dragons και των φαντασμάτων των προηγούμενων εχθρών τους.

 

sylvari

Πριν από πολύ καιρό, ένας άνθρωπος, εν ονόματι Ronan, επιστρέφοντας από τον πόλεμο φύτεψε ένα παράξενο σπόρο στην Maguuma Jungle, με τη βοήθεια του κένταυρου Ventari. Για αιώνες το Pale Tree μεγάλωνε, σχηματίζοντας αψίδες κλαδιών πάνω από το δάσος, μέχρι που είκοσι πέντε χρόνια πριν άνθισε και η πρώτη γενιά των Sylvari πάτησε το πόδι της στη γη. Όσο πέρναγαν τα χρόνια όλο και περισσότεροι Sylvari γεννιόντουσαν, ανοίγοντας τα μάτια τους με θαυμασμό απέναντι σε μια καινούργια και παράξενη εμπειρία. Διαμορφωμένοι κυρίως από το όνειρο που τους έθρεψε πριν ξυπνήσουν, οι Sylvari πλέον περιπλανιούνται στην Tyria αναζητώντας το λόγο της ύπαρξης τους.

 

Λοιπόν, ποιο είναι το αγαπημένο σας race; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*