Μελλοντικές Πολιτικές

Politics

Γεια σας παίδες!

Πάει αρκετός καιρός από τότε που τα είπαμε και φυσικά ξέρω ότι δε σας έλειψα καθόλου. Αν και η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για ‘μενα και τα νέα για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα ίσως και να εμφανίζονται κάπως αργοπορημένα εδώ, δε γίνεται να εγκαταλείψω το καθήκον μου, απλά και μόνο λόγω της παντοτινά πιστής αφοσίωσης μου σε εσάς.

Όσο κι αν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε κυκλοφόρησε τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι δε μπορώ να το κάνω. Ξέρετε, μερικές φορές, μπορεί να δείχνει αρκετά εύκολη η όλη διαδικασία του να γράφεις κάτι σε ένα blog. Το να καλύπτεις δύο γλωσσικά διαφορετικές κοινότητες όμως, να διατρέχεις και τα δύο άρθρα για τυχόν λάθη και να διασφαλίζεις ότι το τελικό αποτέλεσμα έχει παρουσιαστεί σωστά, κάνει την όλη ιδέα του να διατηρείς ένα αυστηρό πρόγραμμα αρκετά εύθραυστη. Ειδικά όταν δε σου έχει δοθεί ειδική πρόσβαση από προηγουμένως σε κάτι που θα πρέπει αργότερα ούτως ή άλλως να το παρουσιάσεις στο ευρύ κοινό. Αυτό που θα κάνω λοιπόν σήμερα είναι να παρουσιάσω κάποια link τα οποία θα πρέπει να επισκεφτείτε, αν θέλετε να γνωρίζετε ότι πρόκειται να έρθει στο αγαπημένο μας παιχνίδι τους προσεχείς μήνες.

Κρατώντας αυτό ως δεδομένο, και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας προχωρήσουμε στην παρουσίαση.

Στα νέα μας λοιπόν, η ArenaNet κυκλοφόρησε πάρα πολλές πληροφορίες αυτήν την εβδομάδα σχετικά με τα μελλοντικά σχέδιά της για το Guild Wars 2. Συνεντεύξεις, άρθρα και μια πραγματικά φανταστική δουλειά από την πλευρά της κοινότητας έκαναν την εμφάνισή τους, όλα αυτά μαζί με ένα ολοκαίνουργιο patch. Φιλτράροντας όλη αυτή την πραγματικά απίστευτη ποσότητα πληροφορίας, η λίστα που ακολουθεί περιέχει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει να του ρίξετε μια ματιά:

Looking Ahead: Guild Wars 2 in 2013 – Ο Colin Johanson βρήκε λίγο χρόνο για να περιγράψει τι επιφυλάσσει το υπόλοιπο μισό της χρονιάς για το παιχνίδι. Αποκάλυψε πάνω κάτω ένα καινούργιο σύστημα προόδου των χαρακτήρων που βασίζεται στην προσθήκη καινούργιων skill και trait, ένα τελείως ανανεωμένο σύστημα για το magic find και μια επέκταση των δυνατοτήτων των Legendary weapon. Η πιο αξιοσημείωτη των ανακοινώσεων όμως έχει να κάνει με το crafting system του παιχνιδιού, το οποίο φαίνεται πώς ετοιμάζεται να πάρει ενεργό ρόλο από εδώ και στο εξής στην οικονομία του παιχνιδιού, καθώς αναμένεται να παρέχει πολλά αποκλειστικά πολύτιμα αγαθά. Σίγουρα περιμένω με ανυπομονησία αυτές τις αλλαγές, και θα σας συμβούλευα να κάνετε το ίδιο!

Cutthroat Politics – Συνεχίζοντας, ένα ολοκαίνουργιο patch ενσωματώθηκε στο παιχνίδι πριν από περίπου μία εβδομάδα, και καθώς διαβάζετε αυτό το κείμενο, θα έχετε περίπου μία ακόμη εβδομάδα για να του ρίξετε μια ματιά. Αυτό που έχει αρκετό ενδιαφέρον σε αυτό το update είναι ότι δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να αποφασίσουν τι θέλουν να δουν μετά από μερικούς μήνες. Χωρίς πολλά spoiler, κάποιες εκλογές λαμβάνουν χώρα και δύο NPC έχουν θέσει υποψηφιότητα. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους υποψηφίους εκλεγεί, θα προσφέρει στο κοινό τελείως διαφορετικό in game content και φυσικά θα επηρεάσει τη μετέπειτα εξέλιξη της ιστορίας του παιχνιδιού. Η όλη ιδέα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ειλικρινά δε μπορώ να περιμένω για να δω τι ετοιμάζει αυτή η πανούργα ομάδα των developer για τους επόμενους μήνες.

Interview: Guild Wars 2 Game Director Talks Dungeons, Dragons and Chairs – Δεν έχω πολλά να αναφέρω γι’ αυτή τη συνέντευξη, πέραν του ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε με έκανε να γελάσω. Αυτός δεν είναι άξιος λόγος για να τη συμπεριλάβω στη λίστα μου; Αυτό που ψάχνουμε είναι κάτι αξιόλογο ούτως ή άλλως! Τέλος πάντων, ο Colin Johanson για άλλη μια φορά εδώ κοιτάζει μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα του. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που δεν του αρέσει να κουνάει το σπαθί του, αρκετά από τα υπάρχοντα dungeon του παιχνιδιού μπορεί να τροποποιηθούν στο μέλλον. Κάποια τέτοια αλλαγή δε θα είναι ασαφής, απεναντίας στόχος της εταιρίας είναι να την παρουσιάσει μέσα από το concept του Living World. Κάτι τελευταίο που τράβηξε την προσοχή μου είναι ότι πολύ πιθανόν θα δούμε μια πραγματική κοκορομαχία με τον Zhaitan στο μέλλον, σε αντίθεση με την τωρινή νουμποτακτική του tower hugging που, όπως έχει αναφερθεί, ακολουθεί ο Elder Dragon.

GuildMag Issue #9 July ~ A New Dawn – Το GuildMag επέστρεψε και πώς γίνεται να μην αναφερθώ σε αυτό; Είναι ο παράδεισος της κοινότητάς μας, αυτό που τραβάει όλους τους παίκτες του Guild Wars 2 μπροστά. Ο Ollanach και η ομάδα του έκαναν φανταστική δουλειά σε αυτό το τεύχος. Από την παρουσίαση της δημιουργικότητας της κοινότητας του παιχνιδιού, μέχρι τη συνέντευξη που πήραν από τον τομέα της ArenaNet που ασχολείται με την ιστορία του και η οποία ικανοποιεί μέχρι και τον ποίο απαιτητικό εκ των lore junkie, αυτό είναι κάτι που κανείς δεν πρέπει να το χάσει. Και πραγματικά το εννοώ!

Αυτά προς το παρόν. Δεν έχω κάτι άλλο να αναφέρω. Είναι η δική σας σειρά τώρα. Πείτε μου τι πιστεύετε για το κεφάλαιο της ιστορίας που τρέχει αυτή τη στιγμή και μη διστάσετε να μιλήσετε για το όραμα σας σχετικά με το που μπορεί να φτάσει το Guild Wars 2 μέσα στο 2013, αφήνοντας κάποιο σχόλιο ακριβώς κάτω από αυτό το blog post.

Μη ξεχνάτε ότι είμαστε ελάχιστες ημέρες πριν τη αποκάλυψη του επόμενου patch. Στην πραγματικότητα αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη (30 Ιουλίου), με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί για τις 6 του Αυγούστου. Μέχρι τότε, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε υπέροχα μέσα στο παιχνίδι και θυμηθείτε να αφήσετε τη φωνή σας να ακουστεί στις εκλογές!

Συμβουλή: Ψηφίστε για τον Evon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*