Ο κόσμος του αύριο

SkyPirates

Οι νεκροί δε λένε ιστορίες και να, εδώ είμαι εγώ ανάμεσά σας, σώος και αβλαβής. Δεν είναι το ρούμι που μιλά, είναι τα λάφυρα στις τσέπες μου. Είναι η ουλή κάτω από το μάτι μου και το στίγμα στο στήθος μου. Αφήστε τις παλιές συνήθειες να γίνουν μνήμες. Αφήστε το θάνατο να χτυπήσει από ψηλά. Αχόι φιλαράκια μου, καλέστε το κεραυνό!

Πριν μερικές μέρες ένα νέο update κυκλοφόρησε για το Guild Wars 2. Το “Sky Pirates of Tyria” παρουσιάζει στους παίκτες νέο και εντυπωσιακό ΡνΕ περιεχόμενο, εξισορροπεί τα υπάρχοντα professions και για πρώτη φορά επιτρέπει στο ευρύ κοινό να έχει πρόσβαση στη δική του custom arena στο PvP.

Ας ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στο τι μας έρχεται με το εν λόγω patch, ξεκινώντας από το τελευταίο κεφάλαιο του Living Story. Οι Aetherblades έχουν εισβάλει στη Tyria. Αυτή η αποκαλούμενη πειρατική φατρία κάνει την πρώτη της εμφάνιση, σκορπώντας χάος στη Lion’s Arch, κατά τη διάρκεια του Dragon Bash festival. Η ηρωΐδα μας, Ellen Kiel, μαζί με τους έμπιστούς της Lionguard αναζητούν το κρησφύγετό τους, με στόχο να καταδιώξουν και τελικά να φέρουν στη δικαιοσύνη τον καπετάνιο τους. Η δράση, αυτή τη φορά, λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα νέο story dungeon, που βρίσκεται μέσα στη Lion’s Arch. Το instance ακολουθεί τα βήματα του dungeon του Flame and Frost, που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες, κάνοντας έτσι το περιεχόμενο αφενός μεγάλη πρόκληση και αφετέρου ανταποδοτικό. Όπως και με το προκάτοχό του, αυτό το dungeon θα παραμείνει στο παιχνίδι για περιορισμένο χρόνο μόνο (μέχρι τις 9 Ιουλίου), οπότε σιγουρευτείτε ότι θα κάνετε μία επίσκεψη στις υγρές αυτές σπηλιές προτού μας αποχαιρετήσουν. Επιπρόσθετα, ένα νέο Jumping Puzzle σχετικό με όλο αυτό το concept αναμένεται να εμφανιστεί στις 2 Ιουλίου.

Μέχρι εδώ πολύ καλά, μπορεί να πείτε, αλλά εγώ δε θα ήμουν ευχαριστημένος. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι όλοι σας γνωρίζετε πια πόσο άπληστο πλάσμα είμαι. Όπως και να’χει, ας συνεχίσουμε με το profession balancing.

Δημόσια Ανακοίνωση για το καλό του Κοινού: Τα trait σας έχουν γίνει reset.

Αυτό το update είναι το πρώτο από τη κυκλοφορία του παιχνιδιού το οποίο περιλαμβάνει αλλαγές εξισορρόπησης τέτοιας κλίμακας. Συζητάμε ότι σχεδόν κάθε trait line έχει επηρεαστεί, πάμπολλα weapon και utility skills έχουν τροποποιηθεί και φυσικά έχει γίνει tweak στις τιμές τους. Επιπλέον, ένα νέο condition που καλείται ‘Torment’ εμφανίζεται στο παιχνίδι, εμπλουτίζοντας το οπλοστάσιο των Necros, Thieves και Mesmers.

Και πριν σας αφήσω στην ησυχία σας για μερικές μέρες και πάλι (Σε παρακαλώ ArenaNet, άσε με να πάρω μια ανάσα. Δε γνωρίζεις καν τη λειτουργία του κουμπιού ‘pause’;), θα ήθελα να σας συστήσω ένα ολοκαίνουργιο σύστημα εμπορευμάτων. Η επιλογή του ‘Gifting’ έχει, επιτέλους, υλοποιηθεί στο Gem Store! Δεν είναι απίθανο αυτό; Τώρα το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να πάτε εκεί, να κάνετε κλικ σε αυτό το μικρό κίτρινο εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στα ολοκαίνουργια armor sets που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο store και να μου τα κάνετε δώρο. Ματάκι, ματάκι.

Τέλος πάντων, αγνοείστε με εμένα τον Charr. Μέχρι την επόμενη φορά, “Να είστε καλά και να θυμάστε να περιπλανιέστε για χαβαλέ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*