Παρουσιάζοντας το ανανεωμένο DragonSeason.com

Welcome

Γεια σε όλους, ελπίζω να είστε καλά.

Θα ήθελα να κάνω μια ανακοίνωση. Τους τελευταίους μήνες αφιέρωσα το λίγο ελεύθερο χρόνο που είχα σχεδιάζοντας ξανά από την αρχή το site μας  DragonSeason.com και σήμερα μπορείτε να δείτε τους καρπούς του μόχθου μου μπροστά στα μάτια σας. Νομίζω ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, να διαθέσω δηλαδή τα μέσα που χρειάζεται η κοινότητα του παιχνιδιού για να συζητήσει και να μοιράσει τον ενθουσιασμό της για το Guild Wars 2.

Το Dragon Season πάντα είχε να κάνει με αυτό ακριβώς, τους ανθρώπους. Ποτέ δεν επιδιώξαμε να ανταγωνιστούμε κανέναν. Απεναντίας, αυτή η γωνιά του internet έχει σα σκοπό της να ενώσει τους πάντες κάτω από ένα κοινό πλαίσιο. Ένα πλαίσιο που βάζει πρώτα απ’ όλα την ελευθερία του λόγου.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας μιλήσω σχετικά με το τι έχει να προσφέρει το νέο site.

Πρώτα απ’ όλα, μπορεί να προσέξατε ήδη, ότι παρότι έχουμε να κάνουμε με ένα redesign αποφάσισα να παραμείνω κοντά στο παλιό layout. Αυτή η απόφαση πηγάζει από την απλότητα που προσέφερε το παλιό site. Θεωρώ ότι αυτή η απλότητα αποτέλεσε ένα αρκετά καθιερωμένο αρχικό σημείο για τον επανασχεδιασμό και βασιζόμενος πάνω της καθάρισα περαιτέρω ό,τι πίστευα ότι άδικα έπιανε χώρο στην οθόνη του χρήστη.

Το νέο Dragon Season επικεντρώνεται στην αρχική σελίδα. Με ένα ολοκληρωμένο σύστημα για Blog, νομίζω ότι αυτήν τη φορά καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν να είναι το Dragon Season. Για παράδειγμα, το site διαθέτει πλέον σελιδοποίηση των άρθρων, ούτως ώστε να μπορούν οι χρήστες του να διαβάσουν όλα τα παλιά αγαπημένα τους όποτε αυτοί το επιθυμούν. Φυσικά, αντί να σταματήσουμε με τη δίγλωσση υποστήριξη του περιεχομένου μας την εξελίξαμε περαιτέρω με στόχο την αυτοματοποίηση της διαδικασίας τόσο για τους αρθρογράφους όσο και για τους αναγνώστες μας.

Επιπλέον, αν ήσασταν συχνός επισκέπτης στο παλιό site, θα έχετε διακρίνει ήδη την απουσία των forum. Αυτή η απόφασή μας αποτελεί μέρος μιας περιόδου κατά την οποία σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο. Τα forum έχουν πλέον αντικατασταθεί από μία περιοχή συζήτησης. Φανταστείτε μία μίξη ενός κοινού shout-box, του τοίχου του Facebook και του Reddit. Εκεί μπορείτε να τα πείτε παρέα με παλιούς και νέους γνωστούς, πάντα σχετικά με ότι έχει να κάνει με το Guild Wars 2.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το να γράφει κανείς για το Dragon Season δεν ήταν ποτέ πιο απλό. Το πίσω μέρος του site, αυτό στο οποίο έχουν πρόσβαση οι αρθρογράφοι, είναι πολύ εύκολο στο να το συνηθίσεις. Πιστέψτε με όταν λέω ότι το μόνο που χρειάζεται κάποιος πλέον για να μιλήσει για το αγαπημένο του παιχνίδι είναι η διάθεση για να το κάνει. Φτιάξαμε αυτό το site από το μηδέν έχοντας κυρίως στο μυαλό μας όλους εκείνους που θα το χρησιμοποιούν για να μοιράζονται τις σκέψεις τους στις σελίδες του. Φτιάξαμε ένα site για όλους τους bloggers του Guild Wars 2.

Τι περιμένετε λοιπόν; Αν θέλετε να γράψετε για το νέο Dragon Season το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μου στείλετε ένα email στο και θα δώσω στο λογαριασμό σας τα απαραίτητα δικαιώματα. Μιλώντας για λογαριασμούς, αν ήσασταν μέλος του παλιού μας site, θα χρειαστεί να ξαναφτιάξετε το λογαριασμό σας εδώ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας όποια στιγμή θέλετε. Βρήκατε κάποιο bug καθώς περιφερόσασταν στο site; Θέλετε να προτείνετε κάτι που θα το έκανε ακόμα καλύτερο; Μιλήστε μας.

Από όλα τα μέλη αυτής της ομάδας, σας ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτής της υπέροχης πρωτοβουλίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*