Professions: Necromancer

Necromancer

Γεννήθηκα από ένα δάκρυ οργής του Grenth και μια κατάρα. Μια νύχτα χειμωνιάτικη χωρίς φεγγάρι, κάτω από το άγριο σκοτάδι. Πέντε βράδια πέρασαν και τέσσερις μέρες και ψυχή δε βρέθηκε να με μαζέψει. Ώσπου πέρασε μια μάγισσα και με μισή καρδιά αποφάσισε να με θρέψει. Με μύησε στην μαγεία την μαύρη. Να ξεδιψάω με αίμα, να κλέβω ζωές και να παίρνω ψυχές. Την σκοτεινή δύναμη της φύσης στα χέρια μου έχω και τα όρια του φόβου σου κατέχω.

Τα πρώτα μου βήματα στη μαγεία τα έκανα πάνω σε πτώματα και σε πανίσχυρα σύμβολα. Έμαθα να τιθασεύω την πανούκλα και να επικαλούμαι minions. Μέχρι που ένα βράδυ, εκεί που έκανα μία σκοτεινή τελετουργία, ήρθε ο πατέρας μου Grenth και μου χάρισε το δώρο της δαιμονοποίησης. Ακόμα, με προίκισε με έναν light armor μανδύα, που ντύνει το κορμί μου μέχρι σήμερα.

Η δαιμονοποίηση είναι η ανταμοιβή μου από την εξάσκηση της μαύρης μαγείας, όλα αυτά τα χρόνια. Την πρώτη φορά που μεταμορφώθηκα αισθάνθηκα πολύ παράξενα αντικρίζοντας τον εαυτό μου. Το ύψος μου τριπλασιάστηκε και τέσσερα κέρατα φύτρωσαν στο κεφάλι μου. Το σώμα μου πήρε πνευματική μορφή και άρχισα να αιωρούμαι. Μην σκεφτείς ποτέ να με φέρεις σε αυτή την κατάσταση, γιατί τότε θα νιώσεις χειρότερα από ό,τι την στιγμή του θανάτου σου. Θα σε κάνω να τρομοκρατηθείς τόσο που θα τρέχεις μακριά μου. Θα γίνεις ευάλωτος και δυσκίνητος. Θα σε δηλητηριάσω και οι επιθέσεις σου θα αποδυναμωθούν. Θα σε παγώσω με μια μου κίνηση. Έπειτα θα σου στείλω μια ορδή από jagged horror, που θα σε κατασπαράξουν.

Η ζωή σου είναι η δύναμη μου. Είμαι ο θάνατος κι την έχω ανάγκη. Όταν αιμορραγείς, εγώ διεγείρομαι κι όταν πεθάνεις η ψυχή σου θα με θρέψει με life force. Θα αναζωογονηθώ και θα μπω σε death shroud, που μου παρέχει παντοδύναμες ικανότητες. Η θωριά μου θα σε τρομοκρατήσει. Η λάμψη μου θα σε τυφλώσει. Θα συγκεντρώσω όλη μου την δύναμη και θα σε χτυπήσω με το life blast. Έπειτα θα απορροφήσω την ζωή μέσα απ’ τα σπλάχνα σου.

Χρόνια προπόνησης με έχουν φέρει στο τωρινό στάδιο. Κάθε όπλο στα χέρια μου αποκτάει πανίσχυρες δυνατότητες. Το axe μου αντί για λεπίδα έχει φασματώδη νύχια που θα σε ταράξουν στα χτυπήματα και θα ανοίξουν πληγές σαν τούνελ σε όλο σου το σώμα. Θα σε κάνω να χάσεις τις δυνάμεις σου και να νιώσεις ανίσχυρος μπροστά μου.

Αυτό το dagger μπορεί να σε τραυματίσει και να σου κλέψει την ζωή από μέσα σου. Κάθε φορά που θα το βυθίζω στην σάρκα σου θα απορροφάει την υγεία σου. Θα χαράξω το mark of blood για να σε κάνω να αιμορραγείς, δίνοντας δύναμη στους συμμάχους μου. Θα στρέψω το dagger στον εαυτό μου και θα χύσω το αίμα μου προκειμένου να σε ακινητοποιήσω. Και τότε, όταν δεν θα μπορείς να κουνηθείς, θα σακατέψω εσένα και τους συμπολεμιστές σου.

To scepter μου είναι παντοδύναμο. Θα σου ανοίξει πληγές πριν καν το καταλάβεις και, θα στάξει μέσα τους δηλητήριο. Δύο τεράστια χέρια θα αναδυθούν από την Άβυσσο και θα ματώσεις τόσο που το σώμα σου θα υποφέρει ολάκερο από τα τραύματα. Ένα θανατηφόρο σμήνος θα επιτεθεί καταπάνω σου.

Με το focus μου θα σε τυφλώσω και θα αποδυναμώσω τις επιθέσεις σου. Θα σε παγώσω και θα σε κάνω ευάλωτο.

To warhorn μου μπορεί να μοιάζει με μουσικό όργανο, αλλά με ένα μου σάλπισμα, μπορεί να διακόψει τις επιθέσεις σου και να σε δηλητηριάσει. Αν δεν ήξερες, τι μπορεί να προκαλέσει ένα σμήνος από ακρίδες, θα το νιώσεις, όταν το δεις να αναδύεται μέσα απ’ το κέρας μου και να σου πίνει το αίμα.

Αν καμιά φορά με δεις να κρατάω το staff μου, τότε άρχισε να τρέχεις, μήπως γλυτώσεις. Αν σε προλάβω, θα σε παγώσω και θα σε δηλητηριάσω. Θα σου πετάξω ένα δρεπάνι που θα σε κατασπαράξει. Θα χαράξω σύμβολα γύρω από τον εαυτό σου που θα σου προκαλέσουν αιμορραγία και θα σου γυρίσουν πάνω σου ό,τι κατάρα είχες ρίξεις στους συμμάχους μου. Ένα φασματικό χέρι θα σε γραπώσει και θα σου σπάσει τα κόκαλα.


Marks

Είμαι παιδί του The Underworld κι όποτε θέλω, μπορώ να επικαλεστώ τις σκοτεινές δυνάμεις να ανατείλουν στην Tyria. Με τα σύμβολα μου μπορώ να σε καταστρέψω. Με το staff μου έχω την ικανότητα να σε κάνω να νιώσεις αδύναμος και ευάλωτος. Να αιμορραγείς και να υποφέρεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις άπραγος, γιατί αν καταραστείς εμένα ή τους συμμάχους μου, όλα θα γυρίσουν πάνω σου.

Wells

Η σκοτεινή μου φύση μου δίνει την δυνατότητα να ανοίξω πηγάδια που οδηγούν στην Κόλαση. Ό,τι διεγερτικό έχεις πάνω σου, θα το μετατρέψω σε κατάρα. Θα νιώσεις το αίμα σου να σε εγκαταλείπει. Τα ξόρκια σου είναι ανίσχυρα, γιατί μπορώ να τα μετατρέψω σε ευεργετικά. Θα πονέσεις τόσο, που θα εύχεσαι να πεθάνεις. Από την άλλη με αυτές τις δυνάμεις μπορώ να γιατρέψω τον εαυτό μου και τους συμπολεμιστές μου.

Minions

Με ένα μου κάλεσμα, οι δαίμονες του Underworld θα ανέλθουν στην Tyria. Ένα bone fiend θα σου επιτεθεί και θα σε κάνει να νιώθεις βαριά τα πόδια σου. Τρία bone minions θα έρθουν καταπάνω σου και θα εκραγούν. Αυτό το blood fiend θα με θεραπεύει καθώς θα σε σακατεύει. Αν θες να τρέξεις, κάν’ το, αλλά να ξέρεις ότι όσο γρήγορος κι αν είσαι, το shadow fiend θα σε πιάσει και θα σε κατασπαράξει.

Το flesh wurm μου δίνει την δυνατότητα να τηλεμεταφέρομαι στο μέρος του, γι’ αυτό φρόντισε να μην βρεθεί ποτέ κοντά σου. Το flesh golem θα επιτεθεί σε εσένα και στους συμμάχου σου, και θα σας σωριάσει καταγής. Σου εύχομαι να λείπεις όταν θα μεταμορφωθώ σε δαίμονας γιατί όταν το κάνω, μπορώ να έχω στην διάθεση μου μέχρι οχτώ jagged horror, που θα συνεχίσουν να με ακολουθούν, κι αφού εγκαταλείψω την lich fom.

Fear

Μη νομίζεις ότι αυτή είναι η πιο φοβερή μου όψη. Έχω ένα σορό τρόπους να σε κάνω να τρομοκρατηθείς. Όταν θα έρθει αυτή η στιγμή δεν θα μπορείς να μου επιτεθείς γιατί θα διακόψω όλες σου τις αποπήρες και θα από τον φόβο σου θα τρέχεις για να σωθείς από εμένα. Όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα ρεζιλευτείς μπροστά στους συμμάχους, γιατί αν θέλω μπορώ να σας κάνω να τρέχετε όλους μαζί.

Επίλογος

Φύγε τώρα κι άφησε με στην ησυχία μου. Αν επιθυμείς να διδαχτείς την μαύρη μαγεία, όπως την ξέρω εγώ, μπορώ να σε μυήσω. Άλλα δε στο συνιστώ, γιατί αν γίνεις όπως εμένα, θα χάσεις τον εαυτό σου και θα μισήσεις ό,τι αγαπάς.

 

Η ταυτότητά μου με μία ματιά:

Ability Death Shroud
Normal & Elite Skills Τα ως τώρα γνωστά
Special Skills Types Marks, Wells, Minions, Fear
Traits Spite, Soul Reaping, Curses, Death Magic και Blood Magic
Armor Light
Weapons [2h] Staff
[Main-hand] Scepter, Axe, Dagger
[Off-hand] Focus, Warhorn
[Aquatic] Spear, Trident

 

– Γιώργος Μερκούρης
_______________________

Πηγές:

Guild Wars 2 – Official site
Guild Wars 2 – Official wiki
Necrobator – The Necropedia
Guild Wars 2 Guru – Necromancer
Necrobator- Interview with Colin Johanson
Kill Ten Rats – Interview with Eric Flannum
AlexRiridiculous – The Necromancer (video)
Necromancer vs Ranger at G-Star 2011 (video)
Υοgscast – Necromancer Spotlight (video)
Tap Repeatedly – Necromancer PvP (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*