Πρόγνωση Καιρού

GStorm

Κάτι θεόρατο πρόκειται να επιτεθεί στους client μας σήμερα. Έρχεται μία καταιγίδα και διαισθάνομαι ότι μερικοί από εσάς μπορεί να μη το γνωρίζετε καν.

Το update του Φεβρουαρίου έχει σχεδόν φτάσει και φέρνει μαζί του πολλά καλούδια. Από τις Guild Missions μέχρι το sPvP, περισσότερες αλλαγές στο σύστημα των daily achievements καθώς και το πολυαναμενόμενο “item preview” που θα εφαρμοστεί στο Trading Post, αυτό το patch έχει να προσφέρει και για την ευχαρίστηση κάθε είδους παίκτη.

Ας ξεκινήσουμε από τα Guild Missions.Πριν μερικές μέρες, το σύστημα αυτό αποκαλύφθηκε στην ολότητά του στο επίσημο site. Περιγράφεται σαν ένας συνδυασμός διασκέδασης και συντονισμένου περιεχομένου ο οποίος στοχεύει στο να φέρει πολλούς ανθρώπους κοντά και να επιβραβεύσει την ομαδική εργασία. Αυτό είναι κάτι που το παιχνίδι είχε μεγάλη ανάγκη από τότε που κυκλοφόρησε και επιτέλους βρήκε το δρόμο του μέχρι εμάς. Πέντε διαφορετικά είδη Guild Missions έχουν δημιουργηθεί έως τώρα, τα οποία ποικίλουν από Jumping Puzzles μέχρι Bounty Hunts.

Αγάπη για το Structured PvP είπατε; Ναι! Μπορεί να πήρε λίγο χρόνο, αλλά αυτή τη φορά εκείνοι που ενδιαφέρονται για το sPvP θα γίνουν μάρτυρες κάποιων αλλαγών και σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Όπως ανακοινώθηκε χτες, τα Paid Tournaments θα αντικατασταθούν από Free Tourneys ενός γύρου. Αυτά θα συνοδευτούν από ένα ολοκαίνουργιο σύστημα match-making το οποίο υπόσχεται να παρέχει δίκαιες αναμετρήσεις για τους συμμετέχοντες. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το patch του Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το “Spirit Watch”, ένα χάρτη ο οποίος θα φέρει για πρώτη φορά το στοιχείο του “Capture the Flag” σαν sPvP mode στο Guild Wars 2.

Προτού σας αποχαιρετίσω για άλλη μια φορά φίλοι μου, θα ήθελα να σας πω ότι εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το μέλλον του παιχνιδιού, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μία ματιά στη συνέντευξη που μας έδωσε ο Colin Johanson τη προηγούμενη εβδομάδα, στο Λονδίνο. Ο άνθρωπος αυτός δε μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του όταν βρίσκεται στη συντροφιά μας και οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι ανταποκριτές μας μαζί του, χτες, στην Πορτογαλία, το αποδεικνύει περίτρανα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*