Σχετικά

Καλωσήρθατε στο DragonSeason.com!

Το DragonSeason.com είναι ένα fan site του Guild Wars 2 που ξεκίνησε από μία ομάδα αφοσιωμένων παικτών του Guild Wars, βασισμένο στην Ελλάδα. Παρόλο που είναι ένα από τα πρώτα ελληνικά fan sites για το Guild Wars 2, είμαστε αποφασισμένοι να σιγουρευτούμε ότι το περιεχόμενό μας θα είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια διεθνή fan base από παίκτες τόσο παθιασμένους με το Guild Wars 2 όσο είμαστε εμείς.

Η σελίδα μας αποτελεί ένα σημείο όπου μπορούν διάφοροι blogger να προσφέρουν το υλικό τους στην κοινότητα του παιχνιδιού, ούτως ώστε χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες να αλληλεπιδράσουν μαζί του.

Στο παιχνίδι, το Dragon Season είναι επίσης μια guild, η οποία υποδέχεται εξίσου παλιούς και νέους παίκτες. Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε τόσο μια ευχάριστη κοινότητα όσο και μια δυνατή παρουσία στο παιχνίδι. Και είμαστε πολύ ευτυχείς να σας έχουμε ανάμεσά μας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


Οτιδήποτε απορίες, επιθυμίες, σχόλια ή ιδέες κι αν έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.

Για κάτι σχετικό με το site, μπορείτε να στείλετε email στο

Για θέματα σχετικά με την κοινότητα του παιχνιδιού, επικοινωνήστε με το

Για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα μας, χρησιμοποιήστε το

 

Credits


Η Autumn, ο Δράκος του λογότυπού μας δημιουργήθηκε από την dragon-sigma.

Το όνομά της το έδωσε η Goro, μέλος του site μας.