Τσακίστε το Δράκο

Dragon_Bash

Η παράδοση του Dragon Festival έχει τις πηγές της πίσω στην εποχή του Guild Wars 1. Ήταν μία περίοδος όταν οι άνθρωποι συνήθιζαν να λατρεύουν τους Δράκους, είτε διοργανώνοντας θεαματικές δραστηριότητες είτε υλοποιώντας υπέροχα θεάματα. Τόσο εξαιρετικό ήταν το έθιμο αυτό που παντού στη Tyria ακουγόταν συζητήσεις γι’αυτό. Αυτοί οι χρόνοι όμως ήρθαν και παρήλθαν… Οι Δράκοι τούτες τις μέρες εγκατέλειψαν τις φωλιές τους και στοιχειώνουν τα όνειρά μας. Δε μπορούμε πλέον να γιορτάζουμε την ύπαρξή τους. Τώρα είναι «αυτοί ή εμείς».

Το Dragon Festival μεταμορφώθηκε αυτή τη φορά, σε μία παντελώς διαφορετική επέτειο. Το καλοκαίρι ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη (11 Ιουνίου) με το Dragon Bash, μία γιορτή για όλους τους φιλόδοξους κυνηγούς δράκων που περιπλανώνται στα εδάφη της Tyria.

Όσοι από εσάς έλαβαν μέρος στα event του Halloween or του Wintersday θα είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τη σύλληψη των εορτασμών στο Guild Wars 2. Οι περισσότερες πτυχές όσων έκαναν επιτυχημένα αυτά τα δύο αναμένονται να επιστρέψουν. Η Lion’s Arch θα διακοσμηθεί για άλλη μία φορά, ώστε να ταιριάζει με το θέμα του Dragon Bash, ενώ Dragon Piñatas και Ολογραφικοί Προβολείς θα βρίσκονται σκορπισμένοι σε όλη τη Tyria. Επιπρόσθετα, δύο νέες δραστηριότητες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά. Το Dragon Ball θα είναι ο φυσικός διάδοχος της Dragon Arena, ένα mini-game που κατά κάποιο τρόπο προσομοιάζει το πραγματικό Dodgeball. Το Moa Racing απ’ την άλλη, θα προσφέρει στους παίκτες μία τρόπον τινά τζογαδόρικη vibe και θα αποτελεί μόνιμη προσθήκη στο παιχνίδι. Τελευταίο αν και όχι λιγότερο σημαντικό, θα ήθελα να αναφέρω ότι το Dragon Bash θα αποτελεί μέρος του Living Story. Αυτό σημαίνει ότι, από εδώ και στο εξής, οι εορτασμοί θα λαμβάνουν χώρα στη ροή της ιστορίας του παιχνιδιού, κάτι που σίγουρα αποτελεί ένα επίσης ευχάριστο προσδοκώμενο.

Οπότε, μπορεί να ρωτήσετε, γιατί να παρακολουθήσω ένα τέτοιο φεστιβάλ; Είμαι σίγουρος ότι θα είναι γεμάτο διασκέδαση αλλά, εντάξει, ας το παραδεχτούμε όλοι ότι καλό θα ήταν να υπήρχε άλλος, πολύ καλύτερος λόγος για να βρεθούμε εκεί. Και, πιστέψτε με, υπάρχουν περισσότεροι από έναν τέτοιοι λόγοι για να το κάνετε. Κράνη Δράκων, Ολογραφικά Φτερά Δράκων, όπλα από Νεφρίτη και αποκλειστικές μινιατούρες είναι μερικά μόνο από τα νέα rewards που θα εμφανιστούν με το επερχόμενο patch.

Ακόμη κι αν το release αυτό επικεντρώνεται στην εν λόγω γιορτή, αυτό δε σημαίνει ότι δε συνοδεύεται από μερικά εξτρά καλούδια γενικού ενδιαφέροντος. Η φόρμουλα υπολογισμού της κατάταξης στα PvP Leaderboard έχει τύχει αρκετής προσοχής, κατορθώνοντας να εμφανίζει πραγματικά καθαρότερα το τι συμβαίνει στη rated PvP σκηνή. Μιλώντας δε για rated play, επιλέξιμοι shoutcasters θα μπορούν τώρα να παρακολουθούν συγκεκριμένα παιχνίδια, προωθώντας ακόμη περισσότερο αυτή την όψη του παιχνιδιού.

Αυτά ήταν όλα για τώρα φίλοι. Μέχρι την επόμενη φορά, σιγουρευτείτε ότι θα τσακίσετε μερικούς Δράκους!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*